Konsernijohto

 • Lars Bangen
  Lars Bangen
  Toimitusjohtaja

  "Ollaksemme myös jatkossa johtava kriittisen infrastruktuurin toimittaja Pohjoismaissa, uudistumme ja sopeudumme aina muuttuvaan markkinatilanteeseen."

  Lars Bangen on toiminut Infratekin toimitusjohtajana v. 2013 lähtien. Infratekin perustamisen jälkeen v. 2007, hän on toiminut useissa konsernin johtotehtävissä. Vuodesta 2004 lähtien Bangen oli Hafslund Entreprenør AS:n toimitusjohtaja, ja sitä ennen Hafslund Nett AS:n hankinnoista vastaava divisioonajohtaja. Vuosina 2000–2002 hän toimi Viken Energinett AS:n divisioonajohtajana vastuualueenaan Oslon, Askerin ja Bærumin paikallisverkot ja vuodesta 1998 Oslon paikallisverkon johtajana.

 • Vibeke Skjolde
  Vibeke Skjolde
  Talousjohtaja / CFO

  "Koska yli 2 miljoonaa ihmistä Pohjoismaissa on riippuvaisia asiakkaillemme päivittäin suorittamistamme elintärkeistä töistä, on työmme oltava korkealaatuista kaikilla toiminta-alueillamme ja kaikissa työtehtävissä."

  Vibecke Skjolde on toiminut kesäkuusta 2010 lähtien Infratekin talous- ja rahoitusosaston johtajana CFO:na. Hän työskenteli aiemmin Fjord1-kuljetuskonsernin suuren tehostamisohjelman johtajana. Sitä ennen hän oli Lindorff-konserniin kuuluvan Mirror Accountingin Head of Advisory. Aiemmin hän oli työskennellyt Hurtigruten ASA:n ja Hafslund ASA:n talousjohtajana sekä energiayhtiöiden Tindra AS, Din Energi AS ja Vestfold Kraft AS talouspäällikkönä.

   

  Toimitusjohtajan ja talousjohtajan lisäksi yhtiön johtoryhmään kuuluvat yksiköiden päälliköt sekä henkilöstöpäällikö.

Ota yhteyttä

Tätä kautta voit tehdä tilauksia tai ottaa yhteyttä meihin esim. saadaksesi lisätietoja.

Etunimi*
Sukunimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelin*
Postinumero
Kaupunki
Viesti...